Masopustní hody 15.-17.2.2019 rezervace pokojů polední menu

polední menu

    11.2.2019 – 15.2.2019

    Každý pracovní den vaříme 4 pokrmy z čerstvých surovin.
    Menu podáváme od 11 do 15 hodin.

    PONDĚLÍ

    Česnekový krém, ementáler, pažitka

    • Těstovinový salát s koprem a zakysanou smetanou, vejce, tuňák ve slunečnicovém oleji 115,-
    • Marinovaný kuřecí stehenní steak, mačkaný brambor s šalotkou, houbová omáčka 115,-
    • Živáňský špíz z vepřové panenky, farmářské hranolky, domácí tatarská omáčka 115,-
    • Filírovaná vepřová kýta sous-vide, grilovaná zelenina, cuketovo-bramborový placek, demi glace 149,-

     

    ÚTERÝ

    Tomatová minestrone

    • Šafránové rizoto, slávky, chorizo, rucola 115,-
    • Holandský řízek s hladkolistou petrželí, bramborové pyré, slaninové máslo, sladkokyselá zelenina 115,-
    • Plněné kuřecí prso sýrem haloumi v bramborovém těstě, coleslaw z červeného zelí 130,-
    • Anglický roast beef, sázené vejce, pečené marinované brambory, majonéza z pečeného česneku 149,-

     

     

    STŘEDA

    Kuřecí vývar s masem a nudlemi, pažitka

    • Špagety Aglio olio peperoncino, grana padano 115,-
    • Kuřecí prsíčko supreme, pórkové ragú, bramborový dort, blanšírovaná brokolice 115,-
    • Trhané vepřové v mandlové housce, kandovaná červená cibule, koriandr, sezamová majonéza, hranolky 130,-
    • Hovězí na zeleném kari v kokosovém mléce, jasmínová rýže 149,-

     

    ČTVRTEK

    Polévka z pečené červené řepy, cream fresh

    • Bramborové šišky s povidly a strouhaným perníkem, přepuštěné máslo, pražené mandle 115,-
    • Steak z vepřové pečeně, bylinkové grenaille s česnekem, BBQ majonéza 115,-
    • Boloňské lasagne, tomatový krém, píniové oříšky, rucola 130,-
    • Tradiční fish and chips, hráškové pyré, limetová majonéza 149,-

     

    PÁTEK

    Polévka z bílých fazolí s uzeným masem

    • Smažený camembert se šunkou, máslový brambor s pažitkou, domácí tatarská omáčka 115,-
    • Zabíjačkový guláš s jarní cibulí, kváskový chléb 115,-
    • Pečené jelítko a jitrnice, červené, bílé zelí, houskový a bramborový knedlík 130,-
    • Pečené králičí stehno v anglické slanině, listový špenát, šťouchaný brambor s restovanou cibulkou 149,-