Polední menu
- Čočka na kyselo se zastřeným vejcem, kyselý okurek, kváskový chléb, restovaná cibulka 160,-
- Trhané kuřecí maso, papriková omáčka, houskový knedlík 160,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-
- Zeleninové placičky s máslovou dýní, listový salát s vinaigrette, pažitkový tvaroh 160,-
- Smažený kuřecí řízek s bylinkovým máslem, šťouchaný brambor s jarní cibulí, rajčatový salát 160,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-
- Jablečná žemlovka s vanilkovým krémem, skořicový tvaroh, jahodové coulis 160,-
- Holandský řízek s čedarem, bramborová kaše, slaninové máslo, okurkový salát se smetanou 160,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-
- Houbový kuba s pohankou, vejce, parmazán, rukola, pesto z medvědího česneku 160,-
- Hovězí cheeseburger v domácí máslové housce, salát, rajče, hranolky, BBQ majonéza 160,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-
- Špagety carbonara s restovanou pancettou, parmazán 160,-
- Steak z lososa, smetanový listový špenát, gratinované brambory s parmazánem 175,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-
POLEDNÍ MENU 18. 3. – 22. 3. 2024
Nabízíme denně od 11:00 do 15:00 s výběrem ze čtyř druhů jídel připravených z čerstvých surovin.
NOVÁ SLUŽBA ROZVOZ OBĚDŮ: FORMULÁŘ ZDE
PONDĚLÍ:
Kuřecí vývar s masem a nudlemi
ÚTERÝ:
Brokolicový krém
STŘEDA:
Gulášová polévka
ČTVRTEK:
Fazolová s klobáskou
PÁTEK:
Tomatový krém s bazalkovým pestem