rezervace pokojů polední menu

polední menu

    15.4.2019 – 19.4.2019

    Každý pracovní den vaříme 4 pokrmy z čerstvých surovin.
    Menu podáváme od 11 do 15 hodin.

    PONDĚLÍ

    Dýňový krém s karotkou a kokosovým mlékem

    • Smažený camembert se šunkou, máslové baby brambůrky s pažitkou, domácí tatarská omáčka 115,-
    • Kuřecí přírodní stehenní steak na houbách, divoká rýže 115,-
    • Pomalu pečená vepřová krkovice, sázené vejce, šťouchaný brambor s jarní cibulí, rajčatový salát 130,-
    • Zauzený losos, listový salát s cherry rajčaty, křepelčí vejce, koprový cream fresh, máslový krutón 149,-

     

    ÚTERÝ

    Slepičí vývar s masem a nudlemi, pažitka

    • Bulgur s uzeným tofu, arašídovo-kokosová omáčka, blanšírovaná brokolice 115,-
    • Kuřecí roláda s jarní nádivkou, mačkaný brambor s domácí slaninou, meruňkový kompot 115,-
    • Dušená vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborové pyré 130,-
    • Konfitované kachní stehno, červené, bílé zelí, bramborový knedlík 149,-

     

    STŘEDA

    Gulášová polévka

    • Zeleninové kari s cizrnou, domácí pita chléb 115,-
    • Kuřecí prsíčko plněné šunkou a sýrem, bramborové pyré, zeleninový salát s olivami 115,-
    • Steak z vepřové pečeně, pečené brambory s červenou cibulí, pažitkový cream fresh, restovaná slanina 130,-
    • Stroganoff z hovězího roštěnce, jasmínová rýže, grilované baby žampiony 149,-

     

    ČTVRTEK

    Slovenská kapustnica

    • Krémové rizoto s červenou řepou, kozí sýr, rucola, karamelizované ořechy 115,-
    • Vepřový vrabec, pomalu pečený vepřový bok, kysané zelí, variace knedlíky 115,-
    • Anglický roast beef, pečené marinované grenaille, bearnská omáčka 130,-
    • Filet norského lososa, zeleninové ratatouille, pyré z brambor walfi, citrónový krém 149,-

     

    PÁTEK

    Velký pátek – státní svátek

    výběr ze stálé nabídky