Polední menu
- Smažená niva a hermelín, máslový pažitkový brambor, domácí tatarská omáčka 170,-
- Indické kuřecí kari s kokosovým mlékem, jasmínová rýže, koriandr 170,-
- Vepřové čevapčiči, šťouchaný brambor s jarní cibulí, hořčičná majonéza, červená cibule 170,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 170,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 185,-
- Špagety Aglio Olio peperoncino, parmazán 160,-
- Burger s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě, kyselý okurek, salát, hranolky, majonéza 170,-
- Smažený kuřecí řízek plněný Olomouckými tvarůžkami a šunkou, máslový pažitkový brambor, rajčatový salát 170,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 170,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 185,-
- Kynuté knedlíky plněné borůvkami, smetanový tvaroh, ořechová drobenka, přepuštěné máslo 170,-
- Kuřecí Ondráš, salát coleslaw 170,-
- Pečené koleno, hořčice, čerstvý křen, kysané zelí, kváskový chléb 170,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 170,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 185,-
- Česneková polévka se šunkou a sýrem, chlebový kruton
- Zeleninové placičky s máslovou dýní a goudou, marinované pečené grenaille, jogurtový dip, listový salát 170,-
- Steak z lososa, bramborovo-hráškové pyré, máslová omáčka, blanšírovaná zelenina 185,-
- Smažená vepřová játra, máslový pažitkový brambor, domácí tatarská omáčka 160,-
- Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 170,-
- Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 185,-
POLEDNÍ MENU 27. 4. – 2. 5. 2025
Nabízíme denně od 11:00 do 15:00 s výběrem z pěti druhů jídel připravených z čerstvých surovin.
NOVÁ SLUŽBA ROZVOZ OBĚDŮ: FORMULÁŘ ZDE
PONDĚLÍ:
Kuřecí vývar s masem a nudlemi
ÚTERÝ:
Žampionový krém
STŘEDA:
Frankfurtská polévka
ČTVRTEK:
STÁTNÍ SVÁTEK – ZAVŘENO
PÁTEK: