rezervace pokojů polední menu

Polední menu

    POLEDNÍ MENU 29. 4.  – 3. 5. 2024

    Nabízíme denně od 11:00 do 15:00 s výběrem ze čtyř druhů jídel připravených z čerstvých surovin.

    NOVÁ SLUŽBA ROZVOZ OBĚDŮ: FORMULÁŘ ZDE

    PONDĚLÍ:

    Kuřecí vývar s masem a nudlemi

    • Čočka na kyselo se zastřeným vejcem, kyselý okurek, kváskový chléb, restovaná cibulka 160,-
    • Smažený kuřecí řízek v parmazánové strouhance, bramborová kaše, meruňkový kompot 160,-
    • Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
    • Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-

    ÚTERÝ:

    Slovenská kapustnice

    • Kynuté knedlíky plněné borůvkami, smetanový tvaroh, ořechová drobenka, přepuštěné máslo 160,-
    • Kuřecí Ondráš, salát coleslaw 160,-
    • Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
    • Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-

    STŘEDA:

    STÁTNÍ SVÁTEK – ZAVŘENO 

    ČTVRTEK:

    Cibulová s ementálem

    • Květákové placičky se sýrem, mačkané brambory s máslem, dýňový kompot 160,-
    • Kuřecí stehenní kebab, řecký salát s feta sýrem, pita chléb, tzatziki 160,-
    • Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
    • Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-

    PÁTEK:

    Česneková polévka se šunkou a sýrem

    • Špagety carbonara s restovanou pancettou, parmazán 160,-
    • Sekané kuřecí biftečky s čedarem a hladkolistou petrželí, šťouchané brambory s jarní cibulkou, rajčatový salát 160,-
    • Vepřová panenka sous-vide, pastiňák, bramborové pyré, houbové ragú 160,-
    • Konfitované kachní stehno, červené medové zelí, variace knedlíků 175,-

    Seznam alergenů